DESPRE FILM

Love Bus” este un film omnibus format din cinci episoade separate, având fiecare câte o poveste de dragoste care se petrece în câte un cartier al Bucureștiului. Filmul a fost turnat în regim independent, cu studenți și proaspăt absolvenți ai Universității Naționale de Artă Teatrală și Cinematografică “I. L. Caragiale” și reprezintă debutul lor, colectiv, pe marile ecrane.

 

episodul 1: “Iancului”
Alexandra are 20 de ani și un singur scop: să se împace cu fostul iubit indiferent de riscurile la care se supune sau oamenii pe care-i rănește.

episodul 2: “Drumul Taberei”
București, România – Fairbanks, Alaska. 27 zile cu mașina. 25 de ore cu avionul. O secundă cu gândul.

episodul 3: “Unirii”
La o petrecere de adolescenți, Bobo încearcă să-și convingă iubita virgină să se culce cu el, dar Cătălina nu se simte pregătita și îl refuză. Mai târziu, cei doi își vor găsi alinarea în brațele altora.

episodul 4: “Tineretului”
Ștefan se reîntâlneşte cu o fostă colegă de liceu, se plimbă împreună prin parc şi decid să se revadă mai pe seară. După ce îşi cumpără iarbă, ajunge acasă şi află că fata a murit într-un accident.

episodul 5: “Cișmigiu”
George și Andreea sunt un cuplu relaxat. Într-o zi, Andreea găsește în baia lui George un ulei de masaj, a cărui apariție George nu o poate explica

 

durata: 74 minute

CINCI POVEȘTI DE DRAGOSE DIN BUCUREȘTI